2010/10/07

Díjak

Aki a legfürgébb és elsőnek jelentkezik a játékomba, egy  karácsonyfára akasztható csillagocskát kap!:)

Aki számomra a legfinomabb étel receptjét küldi el, egy tállal jutalmazom, ami nagyon hasonlít az itt láthatóhoz, de mivel nem készítek két egyformát soha, így csak rokonok lesznek!:)

A legcsábítóbb édesség, illetve sós sütemény  receptjét pedig egy falra akasztható, tükrös mécsestartóval fogom meghálálni!:)

Ezeken kívül, természetesen még befuthatnak érdekességek, melyekért esetleg repülhet néhány angyalka is... Majd meglátjuk, miként ügyeskedtek!:)))
Figyeljétek a játék indulását és amint észreveszitek - és úgy érzitek, hogy megfeleltek a játékban előírtaknak -, azonnal jelentkezzetek!!! Jó szórakozást!:)))

5 megjegyzés:

Szegusz írta...

itt kell jelentkezni? :)))

Tiffanylda írta...

Bocsi Szeguszkám, még nem indult a játék és titkos, hogy mikor lesz a bebörrentés, de nagyon figyeljetek!:))) Remélem, van sok, régi recept a tarsolyodban!:))) Kiírom főcímben, ha indul és oda jelentkezzetek!!! A receptet e-mailben kérem elküldeni, ha van fotó, azzal együtt! De ezt még beírom a szabályzatba!

Pálfalvi Zsuzsa írta...

Hű ez nagyon izgalmas és csábító :o).

Tímel írta...

Hogy ez mennyire nagyon nagyon jó játék!!
Később a recepteket is közlöd?? Főleg a süti érdekel :)
Jövök játszani :)
Köszönöm, hogy szóltál!

Tiffanylda írta...

Zsuzsa, Tímel, örülök, hogy benéztetek! Remélem, a játékban is részt fogtok venni!!! Naná, hogy közzéteszem, főleg a sütit!:)))) Ha kérhetem, Ti is tegyétek ki a játék lehetőségét a blogotokba! Köszi!:)

Üzemeltető: Blogger.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Macys Printable Coupons