2010/09/01

Sokszínű madár

Ma két madarat fejeztem be. Az egyik kék színű - keressétek meg!:) -, a másik pedig itt látható. Gyönyörű, élénk színekben pompázik, láthatóan éppen dalra fakadt!:))) Viszont van egy nagy baj vele!:(  Annyira megtetszett az üvegnek ez a tarkasága, hogy nem figyeltem a lényegre!!! Nem transzparens, vagyis nem engedi át a fényt - kivétel a bóbitája... Szomorú vagyok, mert így csak falra lehet akasztani, ami az elveimmel ellenkezik! Persze, ezek az én elveim, attól még más beleszerethet... Vagy nem? Már csak azért is, mert sokféle, egyéb tarka üvegem is van, amiből lehetne még sokat készíteni, legalább is úgy terveztem! Szerintetek mit tegyek?:(

12 megjegyzés:

Névtelen írta...

Derűs Napot !
[ Ismétlés : bocs' ha itt szólok hozzá olyasmihez, amiről a másik blogban (?) "esik szó !" ]
Örömmel olvastam (!) - nem vagyok egyedül azzal az "érzésemmel," hogy - lényegtelen milyen hónap van és hányadika !- ha a hőmérő és a hőérzetünk (!) azt jelzi, hogy fázunk,- megéri egy kicsit (valamilyen módon) befűteni !
Esetünkben gázkazán - ( beállítva : +20 C°-nál kapcsoljon be ! - és +22C°-nál kapcsoljon ki ! - stb.)
Hát ... megtettem !
és ne bonyolítsam !
Ki ne feledjem : ( kinek gázkazánja / vagy konvektora (?) van !) - célszerű a g.kazánt szerelővel (!) kitisztíttatni ? - nem az utolsó napokra hagyni ! (?)
******************************
Na, de demokrácia van... (?) - ki-ki csinálja, ahogy akarja. (szokta)

Kőrösi Mercédesz írta...

Én beleszerettem a madárkába! Találnék neki olyan helyet, ahol nem számít, hogy nem süt át rajta a fény, úgy is teljes szépségét mutatja! :)

bemka írta...

Gyönyörű madár :)
Miért kellene mindenképpen falra akasztani?
Két -három társával együtt kedves szélcsengő lehetne belőle :)
....csak eszembe jutott ...

Tiffanylda írta...

@X: Ahogy nézem, ez csak nekünk téma, kettőnknek!:) Lehet, hogy ez jelent valamit? Esetleg öregszünk?...

m: Aranyos vagy, kösz! Én is kezdek megbarátkozni a bárhová való felfüggesztésével. Igazából, én a falon lógó, bekeretezett tiffany képeket nem értem, hiszen a színes üveg másra hivatott - szerintem... Persze, ez csak egy vélemény.

bemka: Köszönöm a dicséretet!:) Megfordult már az én fejemben is az ötleted. Csak az a baj, hogy nem túl jó a koccanás hangja, sőt, frászt kapok, hogy eltörik! Egymás alatt lóghatnak... Még töröm a fejem a jobb sorsukon!:)

Tiffany-Andi írta...

Ildi, ne haragudj! Nem okoskodás, csak a tapasztalatom! Én egyáltalán nem használok transzprens üveget, mégis csodásan átsüt a napfény az ablakdíszeimen!!!! Nyugodtan tegye bárki az ablakába, páratlan élményben lesz része!!!

batorba írta...

Én meg abszolut laikus vagyok, de szerintem tuti jól mutat az ablakban!!!!:-)) És hol van a kék??? Hol kell megnézni???

Tiffanylda írta...

:)))))

Kicsoda írta...

En is futok, engem nem erdekel a naptar kicsit sem:-)
Az ilyen madarral az ablakba!! GYONGYORU!!!! en is szeretem ha atsut a feny es ezen valamennyi tuti atjon;-) A kek is szep, de nekem ez a kedvenc.

Kathy írta...

Lehet hogy hulyeseget beszelek, de ha egy kis allokat-talpat keszitenel valmi modon neki, akkor a dohanyzo asztalon is csodas beszelgetesi tema volna a kavezoknak. Csicsergos jokedv alakulna ki egybol amikor valaki belep a szobaba!
Ennek ellenere nekem is van valami hasonlo az ablakban, es nagyon jol mutat, egyaltalan nem zavar hogy nem teljesen attetszo! :))

Tiffanylda írta...

Kathy, jó ötletet adtál, köszi! A következő csőrikénél megpróbálom kivitelezni!:)

Kathy írta...

Azota mar gondolkodtam rajta es kis drot lábikak ugrottak be! :)))

Tiffanylda írta...

Már rajta vagyok!!!! Közben nekem is beugrott a láb is, meg más is, csak a kivitelezés egy kicsit lassú...
Kösz, hogy törődsz velem!!!:)))

Üzemeltető: Blogger.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Macys Printable Coupons