2010/09/05

Kőre szállt madár...

Na, mit szólsz Kathy? Jó talpat találtam a madaramnak? Beültetted a bogarat a fülembe azzal, hogy valami kis "állókát" kéne neki csinálni, hogy ne kelljen a falra akasztani és így átsütheti a fény, ami nekem a mániám!!! Így asztalra is tehetjük és kávézás közben gyönyörködhetünk benne - ahogy írtad!:)
Legutóbb, amikor a kedvenc adriai nyaraló helyünkön voltunk - évekkel ezelőtt -, hoztam egy zsáknyi követ... /Mindenhonnan mindent hozok, mániákus gyűjtögető vagyok!.. Enyhén szólva.../ Még most is sós - megnyaltam! -, szét is marta a zsákot, amiben tartottam... Nem volt szívem lemosni!:) A  legtöbb kő, tele van apró lyukakkal, némelyik úgy néz ki, mint egy szivacs. Ez adta az ötletet! Mi lenne, ha drótlábat csinálnék a madárnak és....Láss csodát, pont passzolt bele!:))) Most nagyon boldog vagyok, hogy sikerült megoldani, csak még valami stabilizálást kell kitalálnom, hogy bent is maradjon! Ragasztó kéne, de nem tudom milyen? Ami a sós követ és a cines drótot megfogja. Nos, kreatív barátaim, ebben segítsetek!:)
A fotók, az éjszakai eső után vizesen maradt kerti asztalon készültek. Kicsit bezavar a terítő színe, de ott volt fény!..

10 megjegyzés:

latinka írta...

Nagyon eredeti!
A hobby ragasztó sok mindenre jó,igaz,ilyesmit még nem ragasztottam vele,de egy próbát talán megér.

aranyos fodorka írta...

Ragasztós-ötletem/tapasztalatom ugyan nincs, de a madár nagyon aranyos lett így !

Névtelen írta...

(Szakembere én sem vagyok ennek a témának, de a puding próbája az evés ! (?) )
Én kipróbálnám azt a kis tubus (3 g)
"pillanatragasztót" -sokféle van.
Felesleges ideírnom, hogy nekem pl. POWERGLUE nevű van
azon az olvasható, hogy :
Fa,gumi,műanyag,fém,papír és kerámia ragasztására.
Kívánom, sikerüljön.

Kathy írta...

Nagyon aranyosan kitalaltad! Orulok, hogy igy nem fogod mellozni ezt a fajta uveget csak azert mert nem elegge atlatszo!
Igy legalabb ugy nez ki a madarka mint ha szemezgetne valamit a foldrol! :))
Sajnos a ragasztokhoz nem ertek!Pillanat ragaszto nem felel meg ?

Kőrösi Mercédesz írta...

... vagy az asztalról csipegetné fel a morzsákat. Milyen aranyos lett! És éppen eléggé áttetsző, nekem nagyon (át)tetszik:)))

Ledorka írta...

Gyönyörű! Ilyen madarat is kérek majd, ha lehet. :) (Ráér ám!)
Mást, pl. virágot nem készítesz ezzel a megoldással? Egy kőbe szúrva, az asztalra állítva el tudnék képzelni tulipánt is. :) Vagy télre fenyőt!

batorba írta...

Micsoda ötletek!!! nagyon szépek a madarak!!! Továbbra is nagyon tetszenek! Én még kavicsokat nem gyűjtök...de csak azért nem, mert nem jártunk olyan helyen.:-((((

Kicsoda írta...

Ez mennyire jo lett!!! gyonyoruek a szinek!

Tiffanylda írta...

Köszönöm mindenkinek!:)
Igen, a színek!!! Ez volt a lényeg, hogy az el ne vesszen! Ha látnád, lefektetve az asztalra, hát igazán, semmi különös! Viszont így, hogy fényt kap, életre kel!:)
Próbálkozom a pillanatragasztóval, csak ami nekem itthon van, arra nincs ráírva kő...:(
@X!: Szerinted, ha kerámiára jó, akkor kőre is?

latinka írta...

Én a pillanatragasztóval nem próbálkoznék,mert nyomot hagy szárads utn. Ha véletlenül egy picivel többet teszel,mint kellene,látszik majd...

Üzemeltető: Blogger.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Macys Printable Coupons