2010/09/23

Az idő szalad...

Rengeteg időt elvesz ez a blog! Valószínű, hogy a gyakorlatlanságom teszi, meg az, hogy ha már itt vagyok, elbámészkodom...Egyszerűen rabul ejt!!! Aztán nem tudok elszámolni az időmmel! Nem mintha bárkinek is kéne..
A mai nap elég rosszul sikerült, holmi eü. intézményekben kellett várakoznom, ami újabb hasonló programokat szült az elkövetkezendő időkre... Rémesen utálom! Csak beteg ne legyen az ember Magyarországon!!!
De aztán jó dolgok is jöttek, úgyhogy a napi összegzés: volt már rosszabb is...

Meggyógyult a legkisebbik, úgyhogy ma már mehetett oviba! Tegnap az udvaron ebédeltünk,  fincsi napsütésben! Este pedig Máté unokánkat ünnepeltük névnapján. Ismét akadt egy kis harapnivaló, a nem túl diétásból...Alig merem leírni, hogy hétvégén egy újabb szülinap és VÉGRE:))) együtt leszünk! De ez olyan jóóóóó!:)

8 megjegyzés:

Kathy írta...

Huuuuu micsoda finomsagok kerultek az asztalra! Ezt az also meggyest mar izlelgetem is! :))

Névtelen írta...

Bizonyos szempontból "szerencsés" vagy, mert az nem mutatkozik, hogy (te) hány órakor "blogolsz!" (magánügy) - de néha (még) mindig (?) "rácsodálkozom", hogy mások - mikor !
OK!- (az is magánügy) -
Ismétlés : szerencsére a tv. távirányítója és az egér (maus) még nálunk van! Ha - úgy érzed - sok idődet elvesz a blog ?- akkor (egyedül) önmagadat okoljad ! -
Senkit nem akarnék untatni..."okos emberek" vélekedésével, - de pl. a "netezést" 8számítógépezést) is "célirányosan" (céltudatosan" kell(ene) használni ! (tudni)
[ Mivel - nem vagyunk egyformák... - ki-ki csinálja úgy, ahogy jónak gondolja! ] (...)
További (ffi.!) gondolataimtól meg tekintsünk el...
(Remélve,hogy senkit nem sértettem meg ezzel...)
Úgy legyen !

Kőrösi Mercédesz írta...

Édes az uncsi, vidám a kert, gyönyörű a kenyér; kellemes hétvégét:)!!!

Tiffanylda írta...

Kathy: A meggyes nem volt szép, de annál finomabb!:))

@X: Teljesen egyetértek! Nem tudsz megsérteni!:) Célirányosan csak a ffi. nép tudja, ill., aki ért hozzá! Akkor ülök a gép elé, ha van 5 percem és akkor az elnyúlik... Sajnos 5 percem többször van!:) Be kéne látnom, hogy az kevés! Legyen napi egyszer, de akkor teljek be vele! Nem tudom megcsinálni, az össze-vissza programok miatt, amit nem teljesen én alakítok... Most pl. hamarosan indulnom kell az oviba, suliba a lurkókért, mert a szülők Bp.-en vannak továbbképzésen. De boldogan teszem, amíg bírom...Ez nem panasz akart lenni, csak a pillanatnyi állás vázolása!:)))
Nálad hogy van ez? Felkelés után, lefekvés előtt? És mennyi időt töltesz a monitor előtt?

Tiffanylda írta...

Mercikém! Köszi a szép szavakat! Én is kívánok Neked és családodnak nagyon szép hétvégét és bensőséges ünneplést névnapod alkalmából!:) Isten éltessen sokáig!!!!:)

Kőrösi Mercédesz írta...

De aranyos vagy! Nagyon köszönöm h eszedbe jutottam, de nem ünneplem a névnapomat. Azért elteszem a jókívánságokat és felhasználom ám:))
Puszi!

Névtelen írta...

Bár eléggé "kitárulkozós fajta" vagyok ( - napokkal később meg megbánom...) Bocs', de annyira különbözőek vagyunk,- felesleges a (magán) életemet részletezni !
Nem titok, 13 éve "nem dolgozom" (otthon vagyok) - és vagy 2 éve (?) hétfőtől-péntekig "tök egyedül" - így aztán sok mindent megengedhetek magamnak... (amit más kevésbé)- Mindig is "koránkelő" voltam - (06 órára jártam dolgozni ) - emiatt "koránfekvő" is vagyok)- az éjfél előtti alvást "becsülöm" többre - ill. igyekszem a 7-8 órát "megaludni!" - természetesen megtehetem, hogy napközben (is) bármikor alhatok.
Tipp: majd nem elfelejteni ! (állítólag) a túl sok netezés ( gép előtt ülés) - kb. 4 óra ?- akár trombózist is okozhat... :-) :-)
(időnként állj(atok) fel...meg pislogj(atok)... meg ne készítsetek enni/innivalót magatok mellé...
Hát, így valahogy. :-) :-)

Tiffanylda írta...

Köszönöm, hogy leírtad! Négy órát nem töltök a gép előtt és soha nem eszem itt, mert egy csepp helyem sincs a kaja tárolására!:))) Nagy szerencse!!!...
Ma viszont elég szabad vagyok, már vagy hatodszor ültem ide pár percre...Kell egy kis szórakozás! Tévét elvből nem nézek, újságot, egyebet olvasok és itt a híreket elérem, az pont elég!....

Üzemeltető: Blogger.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Macys Printable Coupons