2010/08/02

Nagyon hiányzik...:(((

Az idén nyáron már biztos, hogy nem mehetünk a szeretett zátonyunkra!:( A Duna Bajánál 5 méteres és víz borítja a mi kis területünket! Csak tudnám, honnan jön ez a rengeteg víz??? Reménykedtünk, de már nem érdemes... Mire lemegy, kiszárad..., elmúlik a nyár, illetve jön a parlagfű allergia, ami a család több tagját érzékenyen érinti. Szívem szakad!!!:(((
Mutatok néhány képet a legutolsó zátonyos nyaralásról, hogy megértsétek a szívfájdalmunkat...
Kicsit szétszórtak a képek, de nem tudom összerendezni, bocs...

















                                           

8 megjegyzés:

batorba írta...

OHHHH! Megértelek. Nagyon idevarázsoltad hozzánk is a hangulatot a képekkel.:-)) Sajnálom, hogy elmarad ez az élmény!!

Tiffany-Andi írta...

Sajnálom :-(((

Szegusz írta...

Megértem, hogy sajnálod... :(

aranyos fodorka írta...

És másutt nem tudtok valami hasonló helyet keresni-találni ?
Persze ha az embernek van egy "kedvenc" helye, akkor azt elég nehéz, sokszor lehetetlen pótolni egy másikkal. Viszont a gyerekek talán még nem ragaszkodnak erősen a helyhez, csak a "bulihoz"...

Kőrösi Mercédesz írta...

De klassz hely! Gyerekkoromban nekünk volt egy saját zátonyunk a paksi Dunaparton, majdnem a másik felén. Olyan volt, mint egy igazi lakatlan sziget, ill. az is volt, csodás homok, közeli természet, sok-sok víz, szabadság... Megértem h hiányozni fog, de hátha van a közelben valami hasonló. Vagy hátha jól tudjátok érezni magatokat nélküle is. Azért megpróbáljátok?

bemka írta...

Csodás hely, nekem is hiányozna :)
De, hát a kertetek is olyan szép, és olyan szép nagy családod van....verjetek sátrat a kertben,zárjátok kulcsra a lakást és képzeljétek magatokat a zátonyotokra. Szerintem találtok valami zátonypótlót, ami persze, mivel pótlék, nem lehet jobb mint az eredeti.
Bocsi ha sületlenséget írtam :)

Tiffanylda írta...

Tudjátok, az a baj, hogy mi 20 éve járunk erre a zátonyra nyaralni... Először a gyerekeinket oltottuk be, most meg már az unokák is tudják, hogy hol a legjobb nyáron!
Merci, a nagy paksi kanyarról beszélsz? Sokszor jártunk arra, Bp.-ről Bajára kajakkal, sátorral, mindennel, aztán ahol ránk sötétedet, ott kikötöttünk és reggel tovább. De szép volt! Akkor te tudod, miről beszélek!
Aranyosfodorka, ez olyan, mintha Szlovénia helyett kéne mást keresnem...:(
Igen, zátonypótló lesz, a gyerekeink visznek magukkal minket egy Duna közeli kis helyre, ahol "elsütik" az üdülési csekkjeiket és minket is bevettek a buliba, ami megtisztelő!:)
Bemka, itthon is nyaralunk egész évben - ami a környezetet illeti - ebben igazad van! Telhetetlenek vagyunk, ez az igazság, mert Dunát is szeretnénk... Tudom, másnak semmije sincs, vagy csak a panel..:( Nem szép tőlem ez a nyafogás, bocsánat!

Kőrösi Mercédesz írta...

A zátonyunk a nagy kanyartól, ahol a komp jár, délre, az erőmű felé volt. De jók lehettek ezek a túrák! Mi is voltunk még anno a szüleimmel ilyenen, szuper volt...:)

Üzemeltető: Blogger.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Macys Printable Coupons