2010/08/20

A megfejtés: Dávod - Püspökpuszta

Megérkeztem.
Nem sikerült senkinek megfejtenie, hogy hol bóklásztunk! Bár, "Névtelen" elég közel járt hozzá!:)
Püspökpuszta egy picurka hely, óriási, csodálatos stranddal, ahol alig voltak rajtunk kívül! A mellékelt képen látható a "tömeg"... Gyógyfürdő, normál feszített víztükrű medence, élményfürdő, gyerekmedencék, szóval fantasztikus! Mindez legalább 2 hektáron és csodás, erdős, ligetes helyen, ahol a fák között focipálya, strand röplabdapálya, pingpong asztal, játszótér homokkal, csúszdával... El sem tudom sorolni! Az élményfürdőben a legváratlanabb helyekről zubogott a víz, három óriási csúszda volt, különböző izgalmakkal!:))) A szállodában klímás szobák, mindenféle ingyenes szolgáltatással / jacuzzi, bowling, sószoba, masszázs, infra- és hagyományos szauna, stb./. Gyönyörű teraszok, ahol olvasni lehet, a madarak énekét hallgatva... Ja és fantasztikus svédasztal reggel és este! Az utóbbi többféle házias ízű, főtt ételből állt!... Meg is híztunk rendesen!:)
A faluban  nagyokat sétáltunk, felfedezve gólyafészket és a gyerekek számára egyéb érdekességeket.
Ajánlom mindenkinek, aki szereti a csendes, nyugalmas helyeket, a tömegmentes nyaralást!!! Üdülési csekket elfogadó hely! Ez itt a reklám helye!:)))
Most én várok vendégeket és arra kell készülnöm gyorsan, de aztán beindulok és jönnek az üvegek, kérdések, egyebek! Addig nézelődjetek!:)




3 megjegyzés:

Kőrösi Mercédesz írta...

Ó de jóóó! Mi sem szeretjük a tömeget, de ez ideális hely lehet! Látszik, hogy jól éreztétek magatokat, örülünk!!

Vízicsibe írta...

A férjemnek is megmutattam, lehet, hogy jövőre ide megyünk? (bár a Duna mellől nem szoktunk nyaralni járni...)

Tiffanylda írta...

Mindenkinek csak ajánlani tudom! A kisgyerektől, a legidősebb korosztályig!:)

Üzemeltető: Blogger.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Macys Printable Coupons