2010/07/14

Mi készül? Judit 3. pont

A másik blogomon kezdődött a játék, de áthoztam ide, hátha többeket érdekel!
Még darabokban van, de ez az utolsó fotó, mert aztán összeállítom - igaz, nem készre - és felismerhető lesz. Úgyhogy attól kezdve már nem jár az egy pont!:(
Itt van ez a lekváros játék is, hát agyon kényeztetem a nagyérdeműt egy kis ajándékért!:)))  Rajta, rajta nyaralók és otthon hűsölők, akik internet függők!:)))

Szerinted, mi készül ebből? Este - 9 után -  felteszem összeforrasztva, addig próbálkozz, ha van kedved!
                                                                                                                                                                 


8 megjegyzés:

Hajnoca írta...

Sajna ötletem nincs, de már várom a megfejtést.
Ha muszáj lenne valamit mondanom, akkor egy falikép ami egy napot, virágot és a leveleket ábrázolja.

bemka írta...

Akkor legyen.....mondjuk Vénusz születése :)

Tiffanylda írta...

Jól van! Megy ez!:))) Bármi marhaságot írhattok, mert igazából még ki sem találtam a címét - majd segítetek -, de hogy kb. mit fog ábrázolni?... Bemka, fantasztikus vagy ezzel a Vénusszal!:))) Hát minek hiszel engem??? Szerintem Te leszel a címadó, mert ez neked nagyon megy!:)))
Hajnócám, faliképet nem szeretnék csinálni soha, mert a színes üveg - véleményem szerint - arra való, hogy átsüsse a fény! Ez egyébként határeset lesz, de nagyon remélem, hogy a gazdája sosem akasztja falra! Mert akkor én meg a csizmát a szögre...:)

Vízicsibe írta...

Egy lány táncol a nap alatt ( az a zöld a szoknyája) :)))

petitange írta...

Tükörre dísz? Bár azt szögre kell akasztani. :) Nap, szél?
Vagy lámpa? Már így is nagyon szép!!!

Tiffanylda írta...

Nagyon kedvesek vagytok, köszi a találgatást! Sokan írtak napocskát - bár Andi polipnak nézte, az sem egy rossz alternatíva -, virágot, levelet, ami szinte mind valamelyest jó lenne... De ez a Napon kívül, egy tündér akar lenni, remélem holnapra lesz is!
Aki a legközelebb járt hozzá, szerintem Judit, mert Ő meglátta a szoknyát is, a lányt is és a napocskát is! Így Őt nyilvánítom győztesnek, úgyhogy háromszoros hurrá!!! Remélem, nem tévedek - mint Szegusznál az előbb - és neked ez a 3. pontod, amiért Pannának ezer éve egy angyalt Ígértem! Így van? Ha nem, akkor szóljatok!:) Gratulálok és köszönöm mindenkinek a játékot!:) Gyertek máskor is!!!

Vízicsibe írta...

Köszi!!!! Igen ez a harnadik pontunk. A Panna nagyon fog neki örülni!!! Tegnap volt a szülinapja, úgyhogy igazi szülinapi ajándék lesz neki! ( ma rggel megyk érte a Nagymamához, úgyhogy még nem tudja)

Vízicsibe írta...

Köszönöm a külön angyalkát . Nagyon tetszik mind a kettő :))).

Panna Gödről

Üzemeltető: Blogger.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Macys Printable Coupons