Valóban szárított gyümölcsről van szó, leginkább a héjáról, mégpedig a citrom héjáról!
Ilyen melegben sok limonádé fogy és mi a teljes belsejét kikaparjuk, meg szoktuk enni. Ezek után, helyes kis "csészék" maradnak hátra, melyeket a napon kiszárítottam és vendégvárásnál fel fogom használni, extra tálaló edénykének! Pl.: hal étel előtt - mindenkinek a terítékénél - ebben lesz az előétel, ami halikra krém, vagy hasonló és ebből lehet majd a kenyér tallérokra kenni.
Köszönöm Nektek a játékot és Cserfescsillagnak gratulálok!:) Remélem jól láttam, hogy ez az első pontod nálam!!! Amennyiben nem így van, reklamálj!!! Ha erre jársz...
Elolvasni, elgondolkodni...
2 órája
1 megjegyzés:
Tegnap a Mátrában voltam, ezért nem tudtam írni. De ma látom, hogy jó volt a tipp. :)
Boldog vagyok nagyon! Köszönöm szépen az 1. pontot!
Megjegyzés küldése