2010/06/20

Kétszínű...

Ez a tálacska, csak színes üvegből készült, ami nem biztos, hogy előnyére vált. Most már tennék hozzá valami kis drótot, vagy gyöngyöt, mert nekem hiányzik! Milyen érdekes visszanézni a munkáimat! Egészen más szemmel látom!

6 megjegyzés:

Tiffany-Andi írta...

Szép! És egyszerű. De a közepére nekem is odakívánkozik 1-1 gyöngy.

latinka írta...

Azt hittem,hogy a gép tréfált meg: megnyitva egy másik blogot,ugyanez a kép fogad:))Azt írja a szerző,hogy Hollandiából kapott csomagot:))

Tiffanylda írta...

Ne viccelj, Latinka!!!:)) Ez tényleg az én agyam szüleménye, kb. 2 évvel ezelőtti és Pesten adta el a barátnőm! Meg is kérdezem, hogy kinek!? Megáll az eszem! Megírnád, hogy hol láttad? Nagyon kíváncsi lennék rá!
Igaz, én nem írtam a blogom elejére, hogy ne vedd el, mert ezek az én ötleteim, de végül is büszke lehetek rá igaz, Andi? Megértük, hogy tőlem koppintanak!:) Azért innen már könnyű lett volna egy kis díszítéssel egyedivé tenni...

aranyos fodorka írta...

Nekem így, "kétszínűen" is tetszik, és nagyon jónak tartom a fotót, mert azon szinte három színűnek látom - elefáncsont és vajszínűek - a sarokelemeket.

Gopál írta...

Szerintem, ez így teljes és tökéletes. Semmit sem kell elvenni, sem hozzátenni: mint a jó zenében. Az egy másik tálka lenne.
Az pedig, már tényleg nagy elismerés, ha Tőled koppintanak.

latinka írta...

Ildi,tényleg a gép tréfált meg reggel,pedig többször is megnéztem,és tényleg ez a kép volt ott! De most nincs..ilyenkor vajon mi van???

Üzemeltető: Blogger.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Macys Printable Coupons