tag:blogger.com,1999:blog-4087615249049474010.post9216202530587539195..comments2023-11-29T22:27:46.754+01:00Comments on Tiffanylda üvegművek: Zsuzsi 1. receptje a GK 2-benTiffanyldahttp://www.blogger.com/profile/01592591163731914782noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-4087615249049474010.post-69318965617531192182011-02-16T18:25:22.224+01:002011-02-16T18:25:22.224+01:00Nem vagyok böjt-szakértő, nekem ez böjtös, mert hú...Nem vagyok böjt-szakértő, nekem ez böjtös, mert húshagyó :) Imádom a pudingos krémeket, sokkal könnyebb, mint a sokvajas... Kipróbálom!Cimbilimbihttps://www.blogger.com/profile/01508232874471592454noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4087615249049474010.post-77829472771932022922011-02-16T14:42:12.527+01:002011-02-16T14:42:12.527+01:00Ahaaaa!
Akkor én a dupla koleszterinszintemmel ki...Ahaaaa! <br />Akkor én a dupla koleszterinszintemmel kipróbálhatom?:))) Vagy csak megsüthetem és szagolhatom?:(((<br />Az unoka már rábeszélt, hogy a délutáni alvása után süssük meg!.. Félek, hogy megkóstolom és ízleni fog!:(((Tiffanyldahttps://www.blogger.com/profile/01592591163731914782noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4087615249049474010.post-50601227588604375612011-02-16T13:11:06.203+01:002011-02-16T13:11:06.203+01:00A böjtös az, hogy könnyű-laza piskóta és a krém is...A böjtös az, hogy könnyű-laza piskóta és a krém is. Nem terhel meg, ráadásul szőlőcukorral, vagy glukanonnal készítve minimális az energiatartalma!Pálfalvi Zsuzsahttps://www.blogger.com/profile/12613729958826681484noreply@blogger.com