tag:blogger.com,1999:blog-4087615249049474010.post4812837379277300558..comments2023-11-29T22:27:46.754+01:00Comments on Tiffanylda üvegművek: Mónika vajdasági savanyúsága... 3.receptjeTiffanyldahttp://www.blogger.com/profile/01592591163731914782noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-4087615249049474010.post-51444894722946235062010-11-18T05:53:38.845+01:002010-11-18T05:53:38.845+01:00Kösz' a segítséget !
Bár én csinálni -ugyebár...Kösz' a segítséget ! <br />Bár én csinálni -ugyebár nem fogok - de megint kicsit okosabb lettem. <br />Gondolom a nálam jobb matekosok,merg semmi perc alatt kiszámíthatják, hogy a 9%-os ecet is előállítható.<br />Viszont tipp: azért (disznógyilkosságnál) a fűszereket (hurka,kolbász- stb.) NE rutinból és NE ránézésre csináljátok ! :-) :-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4087615249049474010.post-73256820400242630972010-11-17T20:03:17.643+01:002010-11-17T20:03:17.643+01:00Annyi borsot és babérlevelet teszel bele, amennyit...Annyi borsot és babérlevelet teszel bele, amennyit akarsz illetve amennyid van! Az üvegbe is... Én ekkora mennyiséghez nem tettem bele egy-egy egész zacskónyit, de bevallom, nem is számoltam. Rutinból, ránézésre fűszereztem.<br />Ha savanyúbban szereted, akkor 20-as ecettel csinálod, ha normálisan, akkor 10-essel, ha gyengén, akkor fél liter 10-essel, stb. <br />Meg kell kóstólni!<br />Egyébként az alaprecept szerint 9 %-os ecettel kell csinálni, de én olyat még nem láttam Magyarországon.Monicahttps://www.blogger.com/profile/05377938406866546275noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4087615249049474010.post-7420073513494227452010-11-16T14:55:33.292+01:002010-11-16T14:55:33.292+01:00Bocs' senkit sem akarnék munkájában feltartani...Bocs' senkit sem akarnék munkájában feltartani. (Szerencsémre,-vagy ellenkezőleg...engem szeretett Anyósom és sógornőm látnak el ilyesmivel.) Ha csinálnom kellene, csak csak megkérdezném, kb. mennyi bors és babérlevél kell(ene) bele ?- ill. pl. a babérlevélből (részben dísz is ?) lehet(ne) -e az üvegbe rakni ? - majd kifelejtettem ! és pl. az ecet az (hány) mennyi %-os ? <br />(Ismerjem el... nem egyszer... én a savanyúság levét is megiszom.) - De az már egy más történet ! :-)Anonymousnoreply@blogger.com