2014/04/01

Megérkezett április!:)

Egész télen erre vártunk és erről álmodoztunk, hogy legyen végre jó idő! Most itt van a gyönyörű tavasz, finom színeivel, illatozik, simogat, kényeztet minket.:)




S ha már április, álljon itt Radnóti tréfás(?) versének kézirata, melyet Babitsnak szánt és még egyik kötetében sem találjuk!;)


Bármelyik ablakon, vagy ajtón nézek ki, csodát látok!:) Tudom, nem mindenkinek adatik meg ez a látvány,  ezért mutatok néhányat belőlük. Egy kis segítség, hogy jobban érezzétek a tavaszi zsongást!:)

Aki többet szeretne látni virágokból, virágzó fákból, azoknak ajánlom az alábbi videót! Különös tekintettel a japán akácokra...:)



Legyen szép napotok!:)

5 megjegyzés:

Kavics írta...

Szép tavaszt hoztál a blogba! :-)

trollanyu írta...

Nagyon szép most nálatok, igazi tavasz van:) Nálunk még mindig hó van, annyi esett, hogy nem bír olvadni, Osloban már nyílnak a virágok, ott legalább tudok kicsit gyönyörködni:)

Bogi írta...

Komolyan mondom, hogy terápiásak a fotóid. Ha egy kis lelki baj beütne, már szaladok is, és lesem a szebbnél szebb képeidet! Imádom nézegetni a blogod. :)
Nálunk múlt héten még fagy volt, most kezd minden éledni, nincs semmi ennyire virágba borulva, de kezd. A közeli erdöben medvehagymát véltem felfedezni, de még picinek gondolom. Sosem szedtem, de a múltkori posztod óta birizgálja a fantáziámat... Biztos, hogy macihagyma, mert ha megdörzsölöm is fokhagymaszaga van, de a Mecsek oldalában huszoncentis darabokat láttam. Ezek csak jó 10-15 centisek. Na sebaj. Lehet a svájci medvehagyma csak ekkora. :D
Várom a további képeid!

Vicuska írta...

Lelket simogató környezet!!!!

Kati írta...

Nálunk hasonlóan virágzik minden:) Úgy szeretem:)

Üzemeltető: Blogger.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Macys Printable Coupons