2013/10/02

Ősz helyett...

... egy kis Tavaszi szél, új aspektusból... Igazi világzene.

Nekem tetszik - bár, Freddie Mercury-t hiányolom belőle :) - és bármilyen "vehemens" a végkifejlet -, némileg megnyugtat..., merthogy négy helyiség van szétverve a lakásban és egy örökkévalóságnak látszik a végeredmény elérése.
Idegesít a falbontás hangja, s hogy elnyomjam, zenét hallgattam. Próbálok arra gondolni, hogy majd milyen szép lesz a lakás...  karácsonyra..., mint tavaly! :) Ezek vagyunk mi! Mondhatnám úgy is, hogy "ezek mi vagyunk, a szabadság vándorai"..., de nem egészen.
Na, kimegyek az őszbe, a tájba :) és lefényképezem a nyolc fokot...:(  Majd hozom! Talán mást is, de már nem ígérek semmit.
Szép napot mindenkinek!

6 megjegyzés:

Gopal írta...

Pedig úgy ültem le, hogy nem fog tetszeni. DE... a népzenében akkora erő és szépség van, hogy azt még a show sem tudja lenyomni.

Tiffanylda írta...

Ez így van, én is így érzem! Ódzkodva kattintottam rá, aztán a végére mégis bejött! Előítéletek, rossz tapasztalatok... Talán öregszünk?:)

Éva írta...

Akkor még sok ilyen szép dalt kell meghallgatnod mire teljesen rendben lesztek! Nagyon fárasztó lehet annak aki csinálja de a környezetnek is. Kitartást. Most nem is szoktál alkotni?

trollanyu írta...

Még nem volt időm megnézni ezt a videót, majd most:) Talán mire megszépültök én is eljutok hozzátok:)Csak fotózz, nekem is már annyira mehetnékem van, de mindig van valami és mikor lenne időm fotózni, akkor vagy esik vagy nem látni a ködtöl. Várom a képeket:)

Tselszi írta...

Hu, ez libaborosse tett. marmint nem a kinti 8 fok (bar az is azza tenne,csak maskent) Csodasan hangzik ez igy,ez a Tavaszi szel.

Tiffanylda írta...

Alkotni, Évám? :) Főzök. Pont elég alkotás ilyen körülmények között!DE lassan már tudom, mit, hol keressek, melyik dobozban! A mosogatásról ne is beszéljünk!.. Gyorsan elmegy a nap!:)

Üzemeltető: Blogger.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Macys Printable Coupons