2013/06/25

Antoni Gaudí születésnapjára...

Ezzel a 7 perces videóval felelevenítem magunknak a sok, szép élményt, amit Barcelona adott Gaudi által. Dőljetek hátra és nézzétek meg legfontosabb építészeti remekeit, melyek közül ráismerhettek sok fotómra!
Az aláfestő zene, hab a tortán!:)


Szép estét minden bekukkantónak!:)

8 megjegyzés:

Kati írta...

Épp rátok gondoltam mikor a reggel a Google - ben láttam, hogy születésnapja van:)

trollanyu írta...

Rád gondoltam én is, reggel láttam, hogy szülinapja van Gaudinak:) Te Ildi ez csodás volt, így a nap végére a legszebb dolog, amit láthattam. Te is készíthetnél ilyen videókat a te képeidből, szerintem szuper lenne, csak ahhoz mondjuk sok idő kell. Puszi nektek:)

Vicuska írta...

:D Akkor már 3-an gondoltunk Rád!!! Erzsó jó ötletet adott!

Tiffanylda írta...

Köszönöm, hogy "beugrottam" Gaudiról, ezek szerint mégis csak megmaradt valami a beszámolómból!:) Aranyemberrel nosztalgiáztunk a videók láttán..., de jó is volt!:)
Igen, Erzsi, nekem is eszembe jutott, hogy jó lett volna videót készíteni, de tudod, hogy még a fényképezőgép is alig fért el!:))) Na, majd legközelebb!;) Puszi Nektek!

Vicuska írta...

Ildikó, diavetítés a fotókból zenei aláfestéssel, tökéletes lenne, vannak ilyen programok.

Tiffanylda írta...

Ó, Vicuska, hát ennyire nem ismersz?:D Majd egyszer mesélj róla, hátha megértem!:DDD Mindenesetre kedves vagy, köszönöm!

Piros írta...

Csodálatos ez a video. Én ir rád gondoltam, amikor a ioogle-on megláttam, hagy szülonapja van Gaudinak. Ezek szerint rengetegen olvasták/látták tavaj a bloggodat!Puszi

erdoseva55 írta...

Egyszerűen összefoglalom: szép volt!Ölellek :)

Üzemeltető: Blogger.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Macys Printable Coupons