2013/04/02

Elmúltak az ünnepek

Az idei húsvétot - ellentétben az előző évekkel -, mérsékelt diéta jellemezte. Nagyszombaton hivatalosak voltunk a "dombi" unokákhoz vacsorára. A sonkát nem hagyhattuk ki!
Benedek intézte az ünnepi design-t.


Mivel szeretjük a répatortát, minden évben sütnek a lányok erre az alkalomra. Az idén nem torta formája volt, tönkölylisztből készült és talán még finomabb volt, mint máskor!
Húsvét a sok zöldségről, salátáról szólt, persze volt csirkerolád is fetával, olíva bogyóval töltve, no meg petrezselymes busa szeletek, fokhagymás, tejfölös öntettel, de azt elfelejtettem lefotózni...




Ma délután ünnepeltük Máté 10. születésnapját!:))) Igaz, csak holnap lesz, de most volt együtt a család. Anyukája egy Rothschild kuglófot sütött neki, ami nagy kedvence.
Vége a tavaszi szünetnek, holnaptól suli.:(
Sajnos a nagy kirándulások, tavaszi ténykedések elmaradtak a kiábrándító időjárás miatt! Szerencsére így sem unatkoztunk, mert együtt lenni jó!:)

Reménykedjünk egy kis napsütésben végre, legalább erre a visszalévő, rövid hétre!:)
Szép estét mindenkinek!

2 megjegyzés:

Piros írta...

De jókat - és egészségeseket ettetek ! A ramacs idö ellenére szép Húsvétotok volt. Máténak utólagosan sok szeretettel gratulálunk a szülinapjára.

Kati írta...

Boldog Szülinapot az unokádnak:) Diétásan is lehet finomakat falatozni, mi is úgy próbáltunk enni húsvétban. Ne haragudj, hogy nem jöttem kellemes ünnepeket kívánni, de pár napot volt itthon csak a Párom most húsvétban, így nem voltam gép előtt,inkább együtt töltöttük azt a kis időt:)

Üzemeltető: Blogger.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Macys Printable Coupons