2012/11/27

Még mindig...

... tart a jó idő. A házvég újra épített falának utolsó téglasorához értünk. Már "csak" a tetőrész átmeneti  téliesítése van vissza, a végleges megoldás jövőre marad. Elég volt! Aranyember ismét dicséretet érdemel, mint tervező, kivitelező, kőműves, asztalos, stb., stb., sorolni sem tudom, szuper volt, mint mindig!
Kilátás a padlásról. Ilyen messze laknak az unokák...:)

Feljött a Hold, mire végeztünk...

A rossz idő beálltával jönnek lakásbéli dolgaink - a szobákat illetően -..., de ez már csak "szórakozás" lesz a falhoz képest.
Ma egy kis üvegezés is szerepet kapott végre a programomban - egy újabb angyalka - remélem, ezután minden nap készíthetek valamit!  Tervezni kéne sosem készített dolgokat, ami rengeteg idő és már nyakamon az ünnep!:( Meg sem lepődök, mert minden évben így járok...

A kertben is van még tennivaló. A diófa végre ledobta összes levelét - ami alatt üldögélünk nyáron -, azt el kell hordani. Rengeteg! Ma csak a csatornából sikerült eltávolítani gyermekem segédletével. Köszi, Peti!:)
Máté unokám már vasárnap elkezdte a gereblyézést némi apanázs reményében, mert nagyon vágyott egy könyvre és a zsebpénzből már nem futotta... Azóta úgy hallom, megkapta!:)
Ennyire futotta most az időmből.
Ráadásként nézzétek meg ezt a klipet, amit kedves rokonomtól kaptam az imént és nem győzök betelni vele!:) 
Tangó hármasban
Oscar Mandagaran , Georgina Vargas és a kis Nicolas szereplésével.
A táncosok szoros, testi közelségébe "beférkőzött" kisbabájuk és ez a lassú, ám markáns ritmusú tánc, egy oltalmazó, gyengéd improvizációban jelenik meg, ami fantasztikus művészekre vall!
Kellemes estét minden bekukkantónak!:)


5 megjegyzés:

Kati írta...

Akkor csak haladtatok:) Jó olvasni, hogy az unokád könyvre vágyott:)

Tiffanylda írta...

Haladunk Kati, igen, el is fáradtunk, kell egy kis szusszanás falazásból - tavaszig!
Egyébként az összes unokám imádja a könyveket, nagyon szerencsések vagyunk! Körbe adogatják egymásnak, hogy ne kelljen mindenkinek megvenni.:)Édesek!

Tipitá írta...

Nagyon szép az angyalkád! Én imádom az olvasó gyerekeket (nemcsak azért, mert magyaros vagyok), és szeretem a szüleiket is, akik könyvet adnak a kezükbe!:))

bemka írta...

Lenyűgözött ez a videó!!!!!

erdoseva55 írta...

jó volt olvasni téged! Kívánom, hogy örömben , boldogságban teljenek a napjaitok, pihenjetek is azért, mert rengeteg munkátok volt, nagyon sokat szorgoskodtatok.
Szorgosak az unokáid, szerencsére a mienkek is ilyenek.
A videó csúcs!

Üzemeltető: Blogger.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Macys Printable Coupons