2012/11/12

Lassan megy...

... a szekér. Elég kedvetlen vagyok mostanában.
Ma csodás idő volt, kellemes meleg, végre rávettem magam egy kis üvegezésre. Régóta tervezem ezt az anya - gyermek összeállítást. Nem egészen így gondoltam - a fotó is rossz, mert lemerülőben az elem -, de elsőre elmegy. Lesz még ilyen, mert a színeivel nem vagyok elégedett.
Néhány "macimikulás" is készült próbaképpen, Józsi bácsi bajuszával spékelve.:) A minap hasonló sütit láttam a facebookon , onnan az ötlet! Remélem nem lesz baj belőle!...
A szoba is alakul, közben 2:1-ben lett belőle, nekem már így is tetszik a kis kuckó, de sajnos máris többen pályáznak rá!:)  Legközelebb megmutatom, mert jelen állapotától megijednétek!...Én már lassan megszokom ezt a fejetlenséget. Nem is hiszem, hogy valaha rend lesz itt!:(
Lazításképp egy kis ZAZ! Nagyon tehetséges banda, szeretem őket!

Szép estét! Keddre minden jót nektek!

10 megjegyzés:

Kathy írta...

nekem ezekkel a szinekkel is nagyon szep! A Mikulasok meg nagyon jopofak! :)

aranyos fodorka írta...

Nekem meg az anya-gyerekes tetszik. Van benne valami gyengéd, lágy puha hangulat és nem is tudnám elképzelni harsányabb színekkel !

Márti írta...

Nekem így kifejezetten tetszik,mert hangulatos! és a színek is szépek! tényleg kedvetlen vagy, mert borúlátó lettél tőle :) a Mikulások is nagyon aranyosak!

Piros írta...

A mikulások nagyon jó pofák és a madonnás is gyönyörü.
Fel a fejjel ! A lakás el fog készülni és akkor annál jobb lesz a kedved újra berendezni !

Kati írta...

Nekem is tetszik mindkettő, a mikik olyan kis aranyosak:) Hát a felfordulást én sem szeretem, de hát ez az ára a változásnak:)

Éva írta...

Nagyon szép mind a két munkád tetszik! Gondolom már a felfordulásba is elfáradtál elkedvetlenedtél! Kitartás arra gondoljál hogy milyen szép lesz majd !

Tselszi írta...

Nagyon bajos az anya-gyermekevel,a szinei nagyon szepek! A macimikulasok is nagyon jofejek! A legfelso tetszik legjobban,a mosolya miatt! :)

erdoseva55 írta...

Hidd el szépek az alkotásaid! :)
Ölellek! :)

Nyitnikék írta...

Nekem a mécsestartó tetszik nagyon. Hidd el vége lesz a felújításnak egyszer, nálunk már másfél éve "áll a bál"! Ebből tavaly három hónap volt nagyon nehéz, amikor a szomszédba (férjem édesanyjához) jártunk fürdeni. Abban reménykedek, hogy karácsonyra vége lesz. Napsütéses, vidámabb napokat kívánok Neked!

Tipitá írta...

A mikulás nagyon aranyos, a mécsestartó szépséges!!

Üzemeltető: Blogger.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Macys Printable Coupons