2012/09/01

Lakatlan szigeten 8.

Kicsit sok a dolgom mostanában és nem tudok időt szakítani a blogra.Úgy döntöttem, hogy nem szövegelek, hanem csak fotókat teszek fel, abból is látszik az ottani történés.
Egyébként is állandó jövés-menés volt, az időjárásban szinte minden nap kis eső és nagy napsütés, ami az étkezést illeti no comment..., ill. degeszre..., cselekedeteink is eléggé leegyszerűsödtek, de talán majd erről írok pár szót, ha eljött az ideje. A legfontosabb, hogy a víz minden nap egyre lejjebb ment, nőtt a homokos part.

Végre megérkeztek a fiúk, együtt az öt gyerek, ez volt az igazi!!!:) Nem egyedül kotortak a homokban, hanem öten!:D Viszont mást is csináltak, nagyon jópofát, voltak nagy ötletek és megvalósítások, de nekem azokról kevés jó képem van... Aki sokat készített, most éppen hegymászni ment Franciaországba, várnotok kell rá!...


A bableves fotózását lekéstem, mire felocsudtam, ennyi maradt...:)))

Kürtöskalács is készült, sörösdoboz alapon. Nagy türelmet igényelt a forgatása, de megérte, mert csuda jó volt!:)










A legelsőt szét kellett szedni, hogy mindenkinek jusson kóstoló!:) Kicsit még meleg volt, de finom karamelles, fahéjas, ropogós... Ez az illat, igazi, zátonyi emlék marad!:)

Találtam egy újabb képet, amin egy könyv szerepel, ha valaki megfejti, ügyes!:) Ugyanis nagyon könnyű! DE, ha nem sikerül, akkor felteszem a 7 pontosra!

Pihentető, kellemes hétvégét minden errejárónak!:)

7 megjegyzés:

aranyos fodorka írta...

Eszem megáll! Vadkemping és kürtöskalács ?! Fantasztikusak vagytok !!! :-)

Kati írta...

Az igen, kürtőst is sütöttetek:) Nagyon találékonyak vagytok:)

Éva írta...

Ez igen! Igazi kalandtúra és közben egy kis kalácsot is sütöttetek! Aranyosak a gyerekek mint a verebek sorban úgy ülnek és majszólnak ! Milyen élvezetes lesz visszanéznetek ezeket a fotókat pld. a télen!:-)

trollanyu írta...

Csúcs:) Nálam most mini kürtőskalács készült. A könyv szerintem Picasso és ..., de nem emlékszem a címére pontosan,de erre a borítóra emlékszem. Valami memoar féle könyv, sajnos még nem olvastam.

Tselszi írta...

Jopofak a fiuk+Bogi,ahogy faradhatatlanul dolgoznak,gyurnak,epitkeznek a homokban! :) Ez megunhatatlan resze a zatonyos eletnek,igaz?
A dolgos noi kezek gyonyoru kurtos kalacsokat keszitettek!
A konyvvel kapcsolatban pedig-most sem lenne pontom :( de erdekelne mi ez

Tipitá írta...

Kürtöskalács! Az eszem megáll! Azok a fotók meg eszméletlen jók!!
Ide is leírom neked: megkaptam a zsákbamacskámat! KÖSZÖNÖM!! Nagyon szép!!I

Vicuska írta...

De régen jártam errefelé, de örömmel konstatáltam, hogy zajlik az élet, csodás nyarad volt, és még a kürtőskalács készítése és élvezete tábori körülmények között című program is megvalósíttatott!!! :) Puszillak sokszor!

Üzemeltető: Blogger.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Macys Printable Coupons