2012/09/10

I. Orfűi Tárlat

Köszönet a szervezőknek, rendezőknek, lebonyolítóknak, leginkább Kováts Ferencnek és Harmath Bélának!:)
Negyven orfűi, illetve Orfűhöz kötődő művészt hívtak meg, akik közül 37-en küldték be munkájukat. Nagyon jó arány!
A kiállított művek között volt ékszer, agyagfigura, filcbáb, textilkép, szobor, grafika, festmény, meseillusztráció, fafaragás, tiffany-üveg és ezen belül rengeteg technika.
Gyönyörűséges, megkapó dolgok. Nekem nagyon tetszett! Remélem sok látogatója lesz a kiállításnak és hagyománnyá válik ez a jó kis kezdeményezés!
Ami az én dolgaimat illeti, nem a legszerencsésebb válogatás és elrendezés, de ahhoz vagy kevesebb darabot kellett volna kitenni, vagy még egy üvegtárolót betenni... Mindegy! A koncepció az volt hogy a sokféleséget lássák - tiffany lámpát ne, mert azt már mindenki látott:) -, hátha így jobban értékelik! Majd kiderül...

Rengeteget fotóztam, de a neonok visszatükröződése miatt sok rossz lett, így a teljesség igénye nélkül mutatok néhányat, talán ami számomra különösen kedves! Feltétlenül nézzétek meg, ha tehetitek, mert ez a kis bemutató nem pótolja a személyes találkozást a művekkel!
















Mindenkinek szép napot, még ha hétfő is az a nap, de nekem kedves, mert a KISTESÓM SZÜLINAPJA!!!:))) Isten éltessen sokáig egészségben, Fetyókám!!!:)

5 megjegyzés:

Susu írta...

Gratulálok! :)

Tipitá írta...

Gratulálok!

Piros írta...

Én is gratulálok a kiállitáshoz és a "kistesódnak" is. Minden jót a szülinapjár

Éva írta...

Nagyon sok szép alkotás lehet! Amiket megmutattál is nagyon érdekesek, de gondolom ott helyben még jobban lehetne élvezni a színeket formákat!Gratulálok a vitrined is olyan "Tiffanyldás" ha nem lenne ott a neved akkor is tudnám hogy az a tiéd, gratulálok szépek! A "kistesódnak" boldog szülinapot kívánok így ismeretlenül is!

trollanyu írta...

Ildikém gratulálok:) Nagyon színvonalas kiállítás,fantasztikus művészek, mindegyik darab különleges és nagyon tetszik nekem:) Kistesódnak boldog szülinapot:)

Üzemeltető: Blogger.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Macys Printable Coupons