... farsangi mécsestartó is elkészült végre - tükör lett a hátoldala -, úgyhogy ezennel lezártnak tekintem a karneválozós időszakot!:) Legalább is átmenetileg... és azt hiszem, lassan elkezdem a karácsonyi darabok gyártását, nehogy lekéssek!:( Merthogy minden évben elkések!...
Közben a háztartásban is "sportoltam", télire kellett elraknom a betakarított paradicsomot, paprikát, stb.
Eltevésre került 30 liter paradicsomlé, amit nem tudok megmutatni, mert "szunyókál"...
12 üveg lecsó, amiből párat lekaptam alvás előtt!:)
Valamint, kipróbáltam, hogy milyen a hagymalekvár. Csak 2 kg lila hagymából, de már sajnálom, hogy nem többől! Ami késik, nem múlik!... Fincsi lesz sült és grill húsok mellé!:)
Ja és sütöttem 40 palacsintát, de már csak uzsonnára...
Végül meg szeretném mutatni nektek a csodás naplementét - amit tegnap már nem tudtam felrakni -, pedig szerintem nagyon hangulatos!
Holnap egyik apa szülinapja lesz, úgyhogy ismét összejövünk ebédre!:) Megpróbálom kihagyni a menü fotózását...:DDD Nem akarlak frusztrálni benneteket!:)))
Élvezzétek ki a gyönyörű, meleg vasárnapot, mindahányan! Én is azt teszem!:)
Elolvasni, elgondolkodni...
23 órája
10 megjegyzés:
Csodás a hagymalekvár, nagyon szeretem, a mécsestartó is, a kép is szuperlett. 40 palacsinta nekem kínszenvedés lenne. Láttam, már jártál nálam és láttad a díjat, ugyan nem vagy gasztro, de az a kis extra meg van a blogodban, amiért benézünk hozzád:)
Nagyon kedves tőled, köszönöm szépen!:)
A hagymalekvárt most próbáltam ki, nagyon ízlik! Ami a palacsintát illeti, ez most nem is volt sok!:) Jó sütő kell és akkor hamar megy!
Tönkre teszel! Fogyózás közben életveszélye az írásaidat olvasni!
Megosztanék veled egy díjat, amit nem rég kaptam. Kukkants be hozzám!
Nagyon szép lett az utolsó mécsestartó is!
A lecsó és a hagymalekvár pedig nagyon étvágygerjesztően néz ki... meg is éheztem, pedig nemrég ebédeltünk. :)
Legyen csodás vasárnapod, jó ünneplést és sok boldogságot az ünnepeltnek!
A hagymalekvár nagyon fini. én is szeretem. Érdemes eltenni, nálunk nagyon kapós!
Ennyi munka, ennyi szorgalom! Én meg csak babázom, babázom és babázom! Annyira édes, nem lehet abbahagyni:))
Surateok boldogságot az ünnepeltnek!
Én sem készítettem hagymalekvárt még eddig, de tőled megkívántam.
Nagyon tetszik az új mécsestartód, csinos lett ;-)
Hagymalekvár?? De jól hangzik, imádom a hagymát! Tessék mondani, az édes vagy sós?
Az enyém édes-savanyú-fűszeres, de leginkább édes!:)
Bocsánat az elírásért!: Sok boldogságot az ünnepeltnek!
Hogy is nem vettem észre a hibát?
Annál nagyobb szeretettel küldöm jókívánságaimat!:)
Megjegyzés küldése