2010/06/10

Színek játéka, egy ajtó üvegén

Végre elkészültem egy ajtó beüvegezésével, ami egy előszobát és konyhát hivatott összekötni! Mintája - a megrendelő kérésére - őszi leveles, mint a konyhabútor üvege is - ami szintén most készült -, sőt, még a csempén is levelek vannak, de ahhoz már nincs közöm!:)
Szeretném megmutatni, hogy hányféle színe lehet az üvegnek!

Az első képen, a falnak támasztva várja a fuvart...
 
A következőn, már kikerülve a lakásból, a napsütéses udvaron. Ugye, milyen mások a színek? Kár, hogy nem maradhat kint!:)
Végül, a megrendelő otthonában.
A többi képet, a tiffanyu-s blogomba teszem, mert Csilla bármilyen jól elmagyarázta, nem tudom a képeket úgy rakosgatni, ahogy szeretném!:(  A másik blogomban sem, de oda is kell valami!:)))

10 megjegyzés:

Szegusz írta...

Nagyon-nagyon szééép!!! Gratulálok!

batorba írta...

Mindenhol nagyon szép, de a "TÉNYLEG" legszebb: amikor kinn fényképezted le és átsüt rajta a napfény...:-)))Most amúgy megindult a fantáziám...és elképzeltem a mi belső ajtóinkat, amik egyben vannak ugyanilyen üveggel.....HMMMMMM! ( Sok van...) Na majd egyszer..:-)))

Ledorka írta...

Gyönyörű szép, mint mindig. :)

aranyos fodorka írta...

Itt is szépek !

Tiffany-Andi írta...

Gyönyörű lett, Ildi!!!! Gratulálok!!! Remélem, a boldog tulajdonosok is értékelik!!!

Gopál írta...

Húúú, de tudnék rá vigyázni.

Vízicsibe írta...

Csodálatos! Már a másik blogodon is megcsodáltam....Hát ha nekem ilyen gyönyörű lenne, mindig aggódnék, hogy nehogy eltörjön...

petitange írta...

Gyönyörű!!! Csodállak ezekért a gyönyörű alkotásaidért! :)

Tiffanylda írta...

Nagyon szépen köszönöm az elismerést, de ez már túlzás! Mindannyian vagytok ilyen jók, csak másban!!! Én meg azokat csodálom!:)

Lana írta...

MOst jutottam ide, hogy megcsodáljam az ajtókat. Nagyon finom a minta, és a színek... GYÖNYÖRŰ!!! Csak ismételni tudom az előző bejegyzéseket. Nagyon tehetséges vagy.

Üzemeltető: Blogger.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Macys Printable Coupons