2010/05/31

Könnyű és légies...

Ezt a tálat megrendelésre készítettem, ún." hála - tál", amit egy orvos kapott. Nem tudtam, hogy milyen lesz, csak útközben derült ki.:) Az ilyeneket szeretem legjobban! Elég nehezen adtam oda, mert nagyon megszerettem a könnyed eleganciáját! Azóta sem csináltam ilyet, úgyhogy itt az ideje, valami hasonlónak...Merthogy egyforma, véletlenül sem lehet!:)

8 megjegyzés:

bemka írta...

Nem is hinném, ha nem látnám,hogy az üveg is ilyen meleg hangulatú lenni.
Ez is nagyon szép :)

batorba írta...

Tudod milyen érzésem van, mikor nézem a tálat??? MInt amikor kis pici narancssárga halacskák ugrálnának ki a szintiszta vizből!!!!! Nagyon szép!!!

Kicsoda írta...

Ide irom, de barhova irhatnam;-) En a tiffany-val felemashogy voltam, mert nekem sokszor tul komoly volt, olyan ami en nem vagyok es mikor megjott a kek talkad en teljesen a hatasa ala kerultem es azota tudom, hogy a kep mennyire nem mutatja a lenyeget. Sot a fiuk, hozza sem nyultak csak messzirol neztek, mert szo nelkul tudtak, hogy erre vigyazni kell.
A kulonbozo fenyekben az uveg szinenek a valtozasat, az arnyekokat stb. fantasztikus...

petitange írta...

Csak ámulok és bámulok! Gyönyörű az összes tálad (is). Mennyire nehéz elkészíteni őket? Sok időbe telik?

Tiffanylda írta...

Köszönöm, köszönöm!:)
P.Ange - Van, amit nehéz elkészíteni, pl.: a drótos, gyönygyös, kacifántosokat, amiket "újítottam"!:) Azt viszont annyira élvezem, hogy nem érdekel az idő! Mindig attól függ, hogy hány darabból áll, annyit kell felrajzolni a kiválasztott színű üvegekre, kivágni, csiszolni, fóliázni, forrasztani és egyéb macerák. A tálak, aránylag hamar mennek, de képzelj el egy 220db-os lámpát!:( Akár egy hétig is eltart!

Vízicsibe írta...

Gyönyörű!!!!

petitange írta...

Irigyellek, hogy ilyen csodaszépeket tudsz alkotni, egyszer olyan szívesen megnézném, hogy készül! Nagyon ügyes vagy!!!!

Tiffanylda írta...

Köszönöm! Én pont így vagyok Veled!:)))

Üzemeltető: Blogger.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Macys Printable Coupons