2010/05/18

Az első, a kedvenc...

Egy üvegvásárlás alkalmával, túl a lényeges dolgokon, még  tipródtam a csodás színek között, hogy melyik szebbnél szebb, hatalmas táblából vágassak le egy kis darabot, amikor felfigyeltem egy zacskó rézbetétre. Csak sejtésem volt, hogy mire használják, a készséges eladó hölgynek viszont semmi! Újonnan került a boltba és elég kellemetlenül érezte magát, de máris nyúlt a telefon után, hogy megkérdezze a főnökét. Lebeszéltem róla, mert nekem annyira megtetszett, hogy sem a borsos ára, sem a főnök véleménye nem tarthatott volna vissza a megvételétől, inkább lemondtam a többi csodás színűről... Mondhatom, nem bántam meg! Azóta sok mindenhez felhasználtam már a saját fantáziám szerint és még mindig van belőle! Néha az embernek vannak jó megérzései. Ez, az volt!:)
Ebben a lámpámban használtam először a rézbetétet - most már látom, hogy eléggé pazarló módon -, de olyan ajándék lett belőle, amibe mindent bele akartam tenni, a szívemmel együtt!...


11 megjegyzés:

rozandi írta...

megkaptam a csomagot, épségben ideért! nagyon szépen köszönöm. Nagyon tetszik!!!! És ez a lámpa, csodaszép!

Tiffanylda írta...

Boldog vagyok, hogy épségben megtalált és hogy sikerült egy kis örömet okoznom!:)
Köszönöm...

Ledorka írta...

Gyönyörű ez a lámpa (is)! :))

Szegusz írta...

Csodás!!! Nem pazaroltál semmit!! :)

Hajnoca írta...

Hogy ne pazaroljam az időt és a betűket csak egy szóval jellemezhető a lámpa!
PAZAR!!!

Tiffanylda írta...

Jesszusom, mennyi szépet írtok! Örülök, hogy Ti is így látjátok!:)))
Köszönöm szépen!

bemka írta...

Micsoda ajándék!!!
Ülsz este egy kényelmes fotelben,kályha melege süti az arcodat, a lámpa melege felvidítja a szívedet, megsimogatja a lelkedet.
Csodaszép!

aranyos fodorka írta...

Én nagyon béna vagyok bizonyos dolgokhoz, pl. fogalmam nincs mi az, milyen a "rézbetét". Lenne egy javaslatom: néha mutasd meg képekben azt is, miből indulsz és alkotó művészeted mivé varázsolja az alapanyagokat! Szerintem nem csak engem érdekelne.

Kicsoda írta...

Hat igen, nekem is minddig az jut eszembe, hogy ezeken az uvegeken at kell engedni a fenyt, mert igy latszik igazan mennyire gyonyoru!!!

latinka írta...

A többiek már minden jelzőt elhasználtak:)))

Ildi írta...

Köszönöm Lányok a szép jelzőket és a jó tippet Aranyosfodorkának! Legközelebb ígérem megmutatom, hogy miből lesz a cserebogár!:)
Igen, valójában szerintem is akkor teljesedik ki a színes üvegek hatása, ha átvilágítja a fény! Ismerek olyan tiffany üveg készítőt, aki csak képeket készít a falra... Ízlések és pofonok...
Átnézhetnétek a másik blogomba is!:)))

Üzemeltető: Blogger.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Macys Printable Coupons